mandag 9. desember 2013

Førjulstur til Sæterbua

Fredag ettermiddag var alt pakket og klart til en helg på Sæterbua. Vi har kjøpt oss belter til ATVen så vi kjørt opp til sætra med skooterkjelken på slep. Kjekt og komme seg fram i snøen på en særdeles lettvint måte ;) Været var helt supert, skikkelig julevær, med passe snø, vindstille og måneskinn. Senere på kvelden ble det et flott nordlys som lekte seg på himmelen over den lille bua vår.

Vi hadde med en liten benk vi hadde kjøpt, og som skulle monteres, det var som vanlig

mange deler, men benken kom nå ettervært på plass.

bildet taler for seg selv....

Søt liten benk, det fulgte med en pute, så når ungene er på besøk, fjerner vi pynten, legger puten på , og vips har vi ett par sitteplasser til :)
Disse to elgene fikk være med til sæters, den ene fellte hornet sitt på tur opp, men fikk senere i helgen
hornet limt på.
På Lørdag fikk vi besøk av ett vennepar og hunden deres. Jeg hadde laget hjemmelaget gløgg som vi koste oss med. Vi satt ute under stjernene og så på nordlyset som lekte seg på himmelen over oss, og en slank, men fin måne lyste så koselig.
Jeg grillet inndrefilet av elg på bålpannen, (ikke den vi ser på bildet, det er bare tyrirøtter)laget hjemmelaget potetstappe, selvplukket sopp stekt og surret i rømme, smørdampet brokkoli og en (om jeg selv må si det) nydelig selvlaget villtsaus.
Til desert hadde jeg laget Pannacotta med bringebærsorbee, nydelig.
Vi spilte spill og koste oss til langt på natt, og neste dag gikk vi tur og bare koste oss på Sæterbua. Joda, vi hadde hatt en flott førjulshelg.

2 kommentarer:

  1. Oppdaget bloggen din først nå - VELDIG koselig hytte!

    SvarSlett
    Svar

    1. så kjempekoselig at du fant frem til oss:) ja, vi er veldig glad i vår bittelille sæterbu:)

      Slett