mandag 25. november 2013

Sæterbutur midt i uka.

 denne gangen var det adventspynting som sto for tur. Jeg fikk strøket jule/vintergardinene mine og hengt dem opp.

Jeg fant en advent stjerne jeg så gjerne ville ha på Sæterbua. Nå så jeg jo at den hadde 230w tilkobling, men tenkte at noe måtte da kunne gjøres for og få brukt den på Sæterbua, der vi har 12w, men neida, min strømkyndige mann påsto at her var det lite og gjøre. Men jeg ville jo så gjerne ha den.... Så da jeg dro i butikken kjøpte jeg en grusom plastkjegle med lys i , den hadde leddpærer som gikk på batteri!! :) demonterte plastkjeglemonstret, dro ut pærene fra julestjernen og monterte leddpærene inn. Det ble fullklaff !!Arne ble faktisk imponert over min kreativitet ;) nå var det veldig blått lys i disse pærene, men som jeg har gjort før, malte jeg di 8 pærene gul. men nå syntes Arne at julestjernen var finere med den originale fargen, så kanskje jeg tar en klut og vasker av fargen igjen... vi får se.. lyse , gjør den  iallefall:))
Så var det dette elghornet da, Alyssa og jeg dro ut i skogen en tur på Torsdag, og da plukket vi med oss noen greiner av dvergbjørk, og noen nyper som fortsatt klamret seg til treet sitt. Arne har stått for monteringen av lysholderen. Vi syntes lysestaken ble riktig fin.
Som jeg før har sakt, var Alyssa og jeg ute på tur på Torsdag, nydelig vintervær. Vi venter jester i kveld, så det ble ikke så lang en tur, tenkte og vaske og ordne litt i bua. Og dessuten er Alyssa fortsatt ikke frisk, så hun klarer ikke så mye.
Jeg har fått min lille hylle ved senga, den ble perfekt, nå kan jeg ha med meg vinglasset/kafekoppen når jeg sitter i senga og leser hytteliv:)
Oppe i hjørnet over senga fikk Arne sin lille "mobilhylle" han har savnet ett sted og legge mobilen sin på natta, den tjener jo som både vekkerklokke og kontakt til omverden.
Det ble riktig koselig i Sæterbua, og nå er den ferdig til og ta imot besøk. Vi har bestilt ny sofa, det gleder vi oss til. Vi har nå bare en slags divan/sjeselong, den tar litt mye plass i fårhold til sitteplass. Her må man nøye planlegge for og få max ut av den lille plassen, men rød, det blir den nye sofaen..så klart..
Til gjestene serverte jeg hjemmelaget julegløgg og pepperkaker. Nystekte rundstykker med julepålegg og lefser. Et lite glass vin ble det også. Koselig føradventskveld!

1 kommentar:

  1. For en kreativ sjel du er! Og det må innrømmes at det er litt ekstra stas når man får til noe som den andre ikke tror går an...! Stjerna ble jo riktig fin i vinduet! Og lysestaken ble flott!
    Ønsker deg ei fin adventstid! :))

    SvarSlett